9 Eylül 2013 Pazartesi

Tut ki Gecedir Dizisi Oyuncuları, Resimleri, Konusu, Yeni Son Bölümleri

Dizi sezonun açılmasıyla birlikte birçok dizi yayın hayatına başlamış durumda. Kanal D ailesi tarafından da Tut Ki Gecedir dizisi yayın hayatına sokulmaya hazırlanıyor. Tut Ki Gecedir dizisi oyuncuları ve konusu belli olduğu için sizlere bu dizi hakkında bilgi vermek istiyoruz. Sayfamızdan Tut Ki Gecedir dizisinde rol alacak olan oyuncuların isimlerine ulaşabileceğiniz gibi dizinin temel konusu hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

Tut Ki Gecedir Dizisi Oyuncu İsimleri

Tut Ki Gecedir dizisinde yer alacak oyuncular Oktay Kaynarca, Murat Ünalmış, Sanem Çelik, Elif Ongurlar, Denise Capezza, Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın ve Bülent Polat’dır. Dizi bu oyuncular dışında birçok oyuncu daha yer almaktadır. İlerleyen günlerde dizide rol alacak olan diğer oyuncuları da sizlerle paylaşacağız.


Tut Ki Gecedir Dizisi Konusu

Ali ve Emir yetimhanede yetişir. Ali, Emir’i korur ve Emir de aileye girer. Aileye hizmet eder. Ali ile Emir aynı kıza aşık oluyor. Kısacı bu dizi buram buram aşk kokmaktadır. Aşkı her anlatımla seven birisiyseniz bu dizinin tiryakisi olmaya hazırlıklı olun.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa