6 Eylül 2013 Cuma

Turkcell Genç Tarifeye Nasıl Geçilir? Genç Turkcelli Olmak


 
Turkcell hazırkart kullanıcılarına bir çok fırsat sunmaktadır, Turkcell Türkiye genelinde en çok tercih edilen ve beğenilen abone sayısı en çok olan GSM şirketlerinden birisidir. Özellikle genç hazırkart kullanıcıları Gnctrkcll külüp üyesi yaparak bir çok avantajlı fırsatlardan yararlanmaktadır.


Yıllardır devam eden ve en sevilen fırsatların en başında şüphesizki sinema biletleri bir alana diğer ikincisini bedava kapıyoruz, diğer fırsatlardan anında haberdar olabilmeniz için Twitter yada Facebook üzerinden Gnctrkcll resmi sayfalarını takip etmeniz gerekmektedir.

Bu konuda sizlere nasıl GençTarifeli olunur bunu anlatacağım, öncelikle 25 yaş altı genç arkadaşlarımız faydalanmaktadır bunu belirttikten sonra kullandıkları hat 25 yaş üstü birinin üzerine ise doğal olarak GençTarife kampanyalarını alamıyor.

Üzülmeyin 444 0532 Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak yada en yakın Turkcell İletişim Merkezine giderek GençTarifeli olabiliyorsunuz hemde hiçbir ücret ödemeden.

GençTarifeli olduktan sonra 500 Dk yada 700 Dk paketlerinden birini alıp yanına internet ve sms paketlerinide ekleyip GncTrkcll'li olmanın tadını çıkartıyoruz.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa