15 Eylül 2013 Pazar

Vodafone Reklam Mesajlarını Engelleme? Vodafone Gelen Reklam Mesajları Nasıl Engellenir?

Vodafone Reklam Mesajlarını Engelleme? Vodafone Gelen Reklam Mesajları Nasıl Engellenir?
Vodafone hat kullanan kişilere gelen reklam mesajları kullanıcıları bunaltmış durumda olduğundan Vodafone gelen reklam mesajları nasıl engellenir sorusu en çok sorulan sorulardan birisi oldu. Alışveriş yaparken mağazalara vermiş olduğunuz telefon numaraları 3. Şahısların eline geçtiği zaman numaranız reklam yapmak isteyen kişilere belirli bir bedel karşılığında satılmaktadır. Ucuza reklam avantajının olmasından dolayı birçok firma bu tarz numara satışı yapan kişilerden telefon numaralarını almaktadır. Sizlerinde numaranız satılan numaralar arasında yer alıyorsa gün içerisinde çok sayıda reklam mesajı alabilirsiniz. Aynı durumdan bizlerde muzdarip olduğumuzdan dolayı bu konuyu araştırdık ve elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaşmaya karar verdik.

Hattınıza mesaj gelmesini istemiyorsanız müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. 444 0 542 numarasından müşteri hizmetleri temsilcine ulaşıp hattınıza toplu halde loplu atılan reklam mesajları cep telefonunuza bir daha gelmeyecektir.
Bunu yapmak için maalesef herhangi bir kodlama yoktur. Bu yüzden tek çözüm olarak müşteri temsilcileri ile görüşmeniz gerekiyor.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa